At gå til psykolog er en tillidssag

Det kræver tillid og tryghed at åbne sig over for et andet menneske, og derfor vil jeg gerne skrive lidt om mig selv, så du kan få et bedre indtryk af, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder som psykolog.


I 2012 blev jeg uddannet psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har efterfølgende taget en uddannelse i Kognitiv Terapi hos Mindwork og modtager løbende efteruddannelse og supervision.

Jeg tænker i sammenhænge og arbejder helhedsorienteret med de mennesker, jeg møder i min praksis, da jeg er af den overbevisning, at der ikke er én terapiform, der passer til alle.
For vi er alle forskellige - med forskellige livshistorier, og derfor trækker jeg på de metoder og redskaber, som giver mening i forhold til det, du ønsker at arbejde med.

Jeg er også uddannet mentor og har erfaring med at arbejde med unge mennesker med forskellige psykiske og sociale udfordringer, og så har jeg i en årrække arbejdet frivilligt i en patientforening, hvor jeg har tilbudt støttende samtaler til patienter, der er diagnosticeret med en kronisk sygdom.

I efteråret 2016 valgte jeg at forfølge min drøm, og jeg startede min egen praksis. Det skulle heldigvis vise sig, at være den helt rigtige beslutning, da jeg har fundet den rette balance mellem at arbejde og have tid til venner, familie og vores søn på 13 år.

Og netop dét, at finde en god balance i livet, kan jeg blandt andet hjælpe dig med. Jeg er nemlig af den opfattelse, at vi mennesker søger efter mening og sammenhæng, og hvis du vælger at gå i terapi hos mig, så kan vi i fællesskab arbejde med det, der er relevant for dig, så du kan leve det liv, du ønsker at leve.