DEN FØRSTE SAMTALE

Jeg afsætter 1 time og 15 min. til vores første samtale uden det koster ekstra.

Det er min oplevelse, at det giver den bedste start, når vi har god tid til at tale om, hvorfor du har henvendt dig, og hvordan jeg bedst kan hjælpe dig. Vi skal lære hinanden at kende, så du kan få et indtryk af, hvem jeg er, og hvordan jeg arbejder. Vi afstemmer forventningerne, så du efter samtalen har de bedste forudsætninger for at vurdere, om du vil starte i et forløb hos mig.

Du kan selv vælge, om de efterfølgende samtaler skal vare 1 time eller 1 time og 30 min. – alt efter hvad du foretrækker.


Priser pr. 1/1-24 for nye klienter

INDIVIDUEL TERAPI 
  • 60 min.  1.100 kr.
  • 90 min. 1.450 kr.

INDIVIDUEL TERAPI (PRIS VED LÆGEHENVISNING ELLER STUDIEKORT)
  • 60 min.  950 kr.
  • 90 min.  1.250 kr.

Jeg har ikke ydernummer og overenskomst med Sygesikringen, så derfor kan du desværre ikke benytte din lægehenvisning hos mig.

Men jeg kan i stedet tilbyde dig en særlig reduceret pris, hvis du har en henvisning fra din læge og ønsker at komme i gang hurtigst muligt. På den måde undgår du den ventetid, der typisk er hos de psykologer, som tager imod lægehenvisninger.

Hvis du er studerende over 18 år, så kan jeg også tilbyde dig en særlig reduceret pris.

Søger du en psykolog med ydernummer, kan du læse mere på www.psykologeridanmark.dk

ONLINE TERAPI

Hvis du ønsker at holde samtalen online, som et videoopkald - så er der mulighed for det. Jeg har valgt denne løsning til, da det giver en større fleksibilitet, hvis du fx bor længere væk, vil spare transporttid eller måske bare foretrækker at afholde samtalen fra dit eget hjem.

Hvis du booker tid online, så skal du blot skrive "ønsker online terapi" i notatfeltet, hvor du indtaster dine kontaktinformationer. 

Det kræver ingen installation af programmer, men er let og sikkert at bruge og du kan benytte din smartphone, Ipad eller computer. Systemet lever op til de gældende regler for online terapi med end-to-end kryptering, så du kan være tryg ved at vælge denne løsning.

Jeg benytter mig af onlineplatformen whereby.com og inden vores samtale, vil jeg sende dig en mail med et link, som du blot skal klikke på. Jeg vil kunne se, at du har anmodet om at deltage i samtalen, og efter jeg har godkendt din anmodning, så er vi klar til videosamtalen.
Muligheder for betaling

Du kan betale på 3 måder:

  • Kontant efter samtalen
  • Via MobilePay
  • Overføre til bankkonto senest 3 dage efter samtalen (Bank: Arbejdernes Landsbank – reg.nr. 5444 og kontonr. 0000242710)

Afbudsregler

Afbud skal meldes senest dagen før inden kl. 18 og ved sygdom senest samme morgen inden kl. 8.

Ved for sent eller manglende afbud opkræves et gebyr på 500 kr.

Afbud kan ske på telefonnummer 31 26 80 86 (ring eller send sms) eller på mail til
kontakt@psykologcph.dk