Vi går ikke gennem livet uden at støde på modgang og udfordringer. Det er uundgåeligt, men nogle gange har vi brug for hjælp, for at vi kan leve det liv, vi ønsker at leve.

  • Måske har du en oplevelse af at være ude af balance, men ved ikke hvorfor?
  • Det kan være, du står ved en skillevej i dit liv, er ramt af sorg eller står midt i en krise?
  • Du har måske lavt selvværd og føler dig usikker eller magtesløs?
  • Det kan være, du er angst, stresset eller deprimeret og bekymrer dig for fremtiden?
  • Måske har du søvnbesvær, tankemylder og oplever fysiske symptomer som kvalme, hjertebanken, hovedpine eller diffuse smerter?

Ovenstående er blot eksempler. Der kan være mange grunde til at opsøge en psykolog, og ikke to mennesker er ens. Derfor tilpasser jeg terapien, så den passer til dig, dine behov og din livssituation.

Terapi handler for mig om at tænke i sammenhænge og forbindelser. Vores tanker, følelser, krop og adfærd påvirker hele tiden hinanden. Så vores tanker har stor betydning for, om vi er glade, kede af det, frustrerede, vrede, fortvivlede osv.

Vi kan ikke kontrollere vores tanker, men vi kan vælge, hvordan vi vil forholde os til dem – og det vil jeg gerne hjælpe dig med at lære i terapien, så du opnår en bedre livskvalitet og får mere overskud i hverdagen.

Når du går i terapi hos mig, så taler vi om, hvad det er for nogle problemer, du oplever lige nu, og hvad du gerne vil have hjælp til. Det er afgørende, at du føler dig tryg, og vi taler om det, der er vigtigst for dig.

Jeg trækker bl.a. på den nyeste viden inden for kognitiv terapi, metakognitiv terapi og mindfulness. Og så holder jeg mig løbende opdateret om den aktuelle forskning, modtager supervision og deltager i spændende kurser/workshops.


LEVER DU MED EN KRONISK SYGDOM?

Det ligger mit hjerte nært at tilbyde dig hjælp, hvis du har en kronisk sygdom. Vores krop og sind er tæt forbundet, og det er naturligt, at der følger en psykisk reaktion, når man bliver syg. Det kan vende op og ned på de tanker, man har gjort sig om livet, og det kan være svært at erkende, at man ikke længere kan de samme ting som før.

Det er desværre min oplevelse, at mange føler sig overladt til sig selv med deres tanker og følelser.

Jeg manglede selv et relevant tilbud, da jeg blev kronisk syg, så jeg ved, hvor vigtigt det er, at få genoprettet balancen mellem krop og sind, så man føler sig som et helt menneske.


Derfor vil jeg gerne hjælpe dig, hvis du fx:
  • Lever med en kronisk sygdom, eller er pårørende?
  • Har svært ved at forstå og acceptere, at du er kronisk syg?
  • Bekymrer dig meget for fremtiden og føler, at dit hoved er på konstant overarbejde?
  • Har svært ved at tale med din familie eller venner om din sygdom. Eller føler de ikke helt forstår, hvordan det er at være kronisk syg?
Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål eller er i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe dig med din problemstilling.